”Tidssluger”

Mellem linjerne

Tidssluger Motivet

Du kan få "Tidssluger" på disse produkter:

"Tidssluger"

Tankerne bag motivet

En "Tidssluger" kan være rigtig mange ting. Dog er der unægtelig nogle ting der er uundgåelige i vores hverdag, så som arbejdet der for mange af os er en tidssluger - på godt og på ondt. En anden stor tidssluger er vores behov for at sove for at kunne vedligeholde den biologiske organisme og ikke mindst have et psykisk overskud til at fungere i hverdagen og med omgivelserne. Tænk på al den tid vi ville have hvis ikke behovet for søvn var der.

Uanset om det er arbejde eller søvn, så tager det tid fra de gøremål som du rigtig gerne ville bruge din tid på. Nogle lader de forskellige tidsslugere konkurrere med hinanden. Hvis der er meget arbejde der er en stor tidsluger, kan den begynde at sluge tid fra den anden tidssluger nemlig søvnen. Det kan blive en ond cirkel som kan ende med et kollapse hvor verden vælter, og man bare vil sove nedturen væk - og her har tidsslugerne måske skiftet rolle?

- Simon Ninja Randløv, Designer

Ordbogens definition

på Tidssluger:

part. adj. (tid-. PSveistrup. Brugsforeninger.(1887).22). ( mindre br.) til Tid 6.2 (8.1), om arbejde olgn.: som sluger megen tid; (i høj grad) tidkrævende, -tagende. Krist.Ordspr.Fort.6.

Kilde

Tidskollektionen

"Tidssluger" motivet er designet i Ninjart's egen signatur stil. Og vi lover altså ikke at vores produkter kan minimere dine tidsslugere, men forhåbentlig kan de være med til at give dig, og dem du møder på vejen, et lille smil 🙂

Image

Dansk design & Økologisk tøj

Vi ønsker at efterlade så lille et CO2 aftryk som muligt

ImageImage