”Tidsrøver”

Mellem linjerne

Tidsrøver Motivet

Du kan få "Tidsrøver" på disse produkter:

"Tidsrøver"

Tankerne bag motivet

En tidsrøver kan være mange forskellige ting alt efter hvem du spørger. Dog sker der hele tiden en udvikling i vores civilisation, som gør at tidsrøveren har mange ansigter, som oven i købet skifter over tid. Motivet jeg har designet til dette begreb, tager udgangspunkt i en tidsrøver vi alle er stødt på - om det var ens egen tid der blev røvet, eller nærværet fra en relation man var i selskab med. Den digitale forlængelse af vores jeg, smartphone, har indtaget scenen med et hav af tilbud, i en konstant forbundet verden, hvor mange bidrager til rollen som en tidsrøver.

Denne verden er en jungle at navigere i når det kommer til realisme, og hvis man ikke træder varsomt, kan den opsluge en og stille rolig ødelægge en, i en følelse af foragt, had, utilstrækkelige, og ligegyldighed. Tiden flyver forbi, imens dit ansigt er oplyst af digital "himmerige"  af muligheder, så vælg dem med omhu hvis du virkelig ønsker at udnytte potentialet i den vilde computer, du har med dig rundt i din hverdag.

- Simon Ninja Randløv, Designer

Ordbogens definition

på Tidsrøver:

tidsrøver eller tidrøver (substantiv, fælleskøn)

Betydning; noget (eller nogen) som det tager uforholdsmæssig lang tid at beskæftige sig med

Eksempel: Hvis man ikke bruger e-mailen effektivt, kan den blive en rigtig tidsrøver både for dem, der sender, og dem der modtager. 
Kilde

Tidskollektionen

Motivet "Tidsrøver" er designet i Ninjart's egen signatur stil. Og denne kollektion er bestemt ikke nogen tidsrøver, selvom du selvfølgelig kan spare noget tid ved at bestille nogle af vores produkter nu, frem for at gøre det senere 😉

Image

Dansk design & Økologisk tøj

Vi ønsker at efterlade så lille et CO2 aftryk som muligt

ImageImage