”Tidsnød”

Mellem linjerne

"Tidsnød"

Tankerne bag motivet

Tidsnød kan opleves på rigtig mange måder - lige fra de daglige gøremål og aftaler, til når man er i en situation som ser håbløs ud. Det kan også være ved sygdom eller en ulykke, der pludseligt kan ændre ens vej i livet.  På et mere generelt plan er vores habitat og miljø, Jorden, i tidsnød. Vi mennesker har på mange måder været med til at presse moder jord på vej i en anden retning. Som f.eks. med farlige gasser der ødelagde ozonlaget, i en kombination med en drivhuseffekt der forsat er med til at gøre den blå planet, mere blå og mindre grøn.

Og som om det ikke var nok, har vi også forurenet det mest vitale for os mennesker, nemlig vandet. Både i søer, floder og ikke mindst vores livsgivende oceaner. Denne uansvarlige opførsel på baggrund af grådighed og dovenskab, er ved at ændre kursen for alt det vi kender som Planten jorden og alt det den huser. Jeg er en stor af al natur, liv, universet, og det knuser mit hjerte at se menneskets arrogante forsnævrede perspektiv på det vi kalder planten Jorden. Derfor ønskede jeg at skabe et motiv der illustrerer den tidsnød vi alle burde rette vores opmærksomhed og indsats mod.

- Simon Ninja Randløv, Designer

Ordbogens definition

på tidsnød:

tidsnød eller tidnød substantiv, fælleskøn
Betydning: mangel på tid; det at have for lidt tid til at udføre en bestemt opgave eller gøre den færdig
Eksempel: Jævnligt må jeg af tidnød tage en gammel prædiken frem, men folk hører bedre efter, når de får en frisklavet

Kilde

Tidskollektionen

"Tidsnød" motivet er designet i Ninjart's egen signatur stil. Tidskollektionen er vores første kollektion, og selvom den ikke forsvinder med det samme, må du hellere bestille i dag, så du ikke kommer i tidsnød 😉

Image

Dansk design & Økologisk tøj

Vi ønsker at efterlade så lille et CO2 aftryk som muligt

ImageImage