”Tidsfordriv”

Mellem linjerne

Tidsfordriv Motivet

Du kan få "Tidsfordriv" på disse produkter:

"Tidsfordriv"

Tankerne bag motivet

"Tidsfordriv" er noget vi alle kender til når der skal kobles af, og hvordan vi så ellers gør det bedst hverisær. Nogle bruger mere tid på tidsfordriv end andre, og det er en fin balancegang mellem at afstresse og spilde menneskets vigtigste ressource: tiden. Det vigtigste er at du stiller dig selv det spørgsmål: "giver det mere værdi, når du bruger mere tid på det?"

Hvis du er i en svær situation som ser håbløs ud, er det så bedst at give slip og lade dit tidsfordriv trække dig længere ud på dybt vand? Eller i stedet kigge mod horisonten efter muligheder du kunne svømme hen imod? Det handler om at forsøge fremfor ikke at gøre noget - ellers kan det være en livsændrende muligheder passerer forbi dig.

- Simon Ninja Randløv, Designer

Ordbogens definition

på tidsfordriv:

Oprindelse: fra middelnedertysk titfordrif, vist oversættelse af fransk passetemps "Det at fordrive tiden; behagelige, uforpligtende eller ligegyldige gøremål der hjælper til at få tiden til at gå". 
Kilde

Tidskollektionen

"Tidsfordriv" motivet et designet i Ninjart's egen signatur stil. Og denne kollektionen er selvfølgelig et perfekt eksempel på hvordan du kan fordrive tiden. Her kan du nemlig bruge din tid fornuftigt på at lægge alle de produkter du har lyst til i kurven, og trykke bestil 😉

Image

Dansk design & Økologisk tøj

Vi ønsker at efterlade så lille et CO2 aftryk som muligt

ImageImage