”Tid & rum”

Mellem linjerne

Tid & rum Motivet

Du kan få "Tid & Rum" på disse produkter:

"Tid & Rum"

Tankerne bag motivet

Jeg er personlig står fan af astronomi og de ubegribelige forhold det bringer med sig. Efter at have set filmen , "Interstellar", og dens fortolkning på det der i folkemunde kaldes i et Sort hul, blev jeg meget fascineret af opbygningen rent grafisk. I første omgang ønskede jeg at bruge dette til ordet tidsmaskine. Her vil sputnik blive til en tidsmaskine når det sorte hul opslugte den gamle satellit. Dog synes jeg ikke at titlen var åben nok til fortolkning i de mange andre lag tid og rum som elementerne i motivet også indeholder. 

- Simon Ninja Randløv, Designer

Gyldendahl siger

Om Tid & Rum

Tid og rum, centrale “symboler” for menneskets strukturering af livet og universet. Tiden er universets horisontalitet, rummet vertikaliteten; tilsammen udgør de “alt”. På en måde er tid og rum menneskets “opfindelse”, og dog findes de også i den ydre virkelighed: Træer vokser fx, fylder rummet mere og mere og er samtidig tidens symbol, fælder løvet, går til. Forestillingen omverdenstræer, fx det nordiske Yggdrasil, viser træet som et vældigt symbol på kosmos, tid og rum forenet.

Kilde: Finn Stefánsson: tid og rum i Symbolleksikon, 2009, Gyldendal. 

Tidskollektionen

Motivet "Tid og Rum" er designet i Ninjart's egen signatur stil. Designstilen er simpelt rustik streg udtryk kombineret med tekst citat i tilsvarende tidsløst look - hvis vi selv skal sige det.. Idéen til designet udsprang af begrebet Tid og Rum. Det er en del af vores "Tidskollektion", hvor vi forsøger visualisere tid på forskellige måder og med forskellige fortolkninger. I denne kollektion lader vi det komplekse koncept tid, spille op imod den meget enkle og rustikke stil.

Image

Dansk design & Økologisk tøj

Vi ønsker at efterlade så lille et CO2 aftryk som muligt

ImageImage