T-Shirt “Tidssluger”

kr.300,00

100% Økologisk bomuld produceret med ingen CO2 aftryk. Billederne viser 100% den type t-shirt og kvalitet du kan forvente at modtage. Signatur elementet på denne unisex t-shirt, er den lille slids i hver side som giver et mere eksklusiv udtryk, i kombination med det minimalistiske NinjArt design

Tøj størrelser
Tøj farver
Clear selection
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

“Tidssluger” T-Shirt – Er designet i Ninjart’s egen signatur stil. Designstilen er simpelt rustik streg udtryk kombineret med tekst citat i tilsvarende tidsløst look. Design ideen udsprang af begrebet Tidssluger. Denne plakat er en blandt mange i Tids Kollektionen, der ønsker at visualisere tid på forskellige måder og fortolkninger. I denne kollektion lader vi det kompleks koncept tid spilde op imod den meget enkle rustikke stil.

Tankerne bag “Tidssluger” Motivet

En “Tidssluger” kan være rigtig mange ting alt efter præferencer i livet. Dog er der unægtelig nogle ting som er uundgåelige i vores hverdage, så som arbejde som mange ved er en tidssluger på godt og på ondt. En anden stor tidssluger er vores behov for at sove for at kunne vedligeholde den biologiske organisme og ikke mindst have et psykisk overskud til at fungere i hverdagen og med omgivelserne. Uanset om det arbejde eller søvn så tager det tid fra de gøremål som de rigtig gerne ville bruge din tid på. Nogle lader de forskellige tidssluger konkurrer med hinanden. Hvis der er meget arbejdet er en stor tidsluger kan den begynde at sluge tid fra den anden tidssluger nemlig søvnen. Det kan blive en ond cirkel som kan ende med et kollapse hvor verden vælter, og man bare vil sove nedturen væk, og her har tidsslugerne måske skiftet rolle?

Ordbogens definition på tids-slugende:

part. adj. (tid-. PSveistrup. Brugsforeninger.(1887).22). ( mindre br.) til Tid 6.2 (8.1), om arbejde olgn.: som sluger megen tid; (i høj grad) tidkrævende, -tagende. Krist.Ordspr.Fort.6.

Kilde

Du kunne også være interesseret i...