T-shirt “Tidsfordriv”

kr.300,00

100% Økologisk bomuld produceret med ingen CO2 aftryk. Billederne viser 100% den type t-shirt og kvalitet du kan forvente at modtage. Signatur elementet på denne unisex t-shirt, er den lille slids i hver side som giver et mere eksklusiv udtryk, i kombination med det minimalistiske NinjArt design

Varenummer (SKU): 101012019 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

“Tidsfordriv” T-Shirt – Er designet i Ninjart’s egen signatur stil. Designstilen er simpelt rustik streg udtryk kombineret med tekst citat i tilsvarende tidsløst look. Design ideen udsprang af begrebet Tidsfordriv. Denne plakat er en i Tids Kollektion, der ønsker at visualisere tid på forskellige måder og fortolkninger. I denne kollektion lader vi det kompleks koncept tid spilde op imod den meget enkle rustikke stil.

Tankerne bag “Tidsfordriv” Motivet

“Tidsfordriv” er noget vi alle kender til når der skal kobles af, og hvordan man ellers nu gør det bedst hver især. Nogle bruger mere tid på tidsfordriv end andre, og det er en fin balance gang mellem at afstresse og spilde menneskets vigtigste ressource, tiden. Det vigtigste er at du stiller dig selv det spørgsmål: “giver det mere værdi som du bruger mere tid på det?”

Hvis du er i en svær situation som ser håbløs ud, er det så bedst at give slip og lade din tidsfordriv trække dig længere ud på dybt vand, eller kigge mod horisonten efter muligheder du kunne svømme imøde? Det handler om at forsøge fremfor ikke at gøre noget, ellers kan det være en livsændrende muligheder passere forbi dig.

Ordbogens definition på tidsfordriv:

Oprindelse: fra middelnedertysk titfordrif, vist oversættelse af fransk passetemps

“Det at fordrive tiden; behagelige, uforpligtende eller ligegyldige gøremål der hjælper til at få tiden til at gå”

Kilde

Tidsfordriv raw motiv

Du kunne også være interesseret i...