T-shirt “Tid & Rum”

kr.300,00

100% Økologisk bomuld produceret med ingen CO2 aftryk. Billederne viser 100% den type t-shirt og kvalitet du kan forvente at modtage. Signatur elementet på denne unisex t-shirt, er den lille slids i hver side som giver et mere eksklusiv udtryk, i kombination med det minimalistiske NinjArt design

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

“Tid og Rum” T-Shirt – Er designet i Ninjart’s egen signatur stil. Designstilen er simpelt rustik streg udtryk kombineret med tekst citat i tilsvarende tidsløst look. Design ideen udsprang af begrebet Tid og Rum. Denne plakat er en i Tids Kollektion, der ønsker at visualisere tid på forskellige måder og fortolkninger. I denne kollektion lader vi det kompleks koncept tid spilde op imod den meget enkle rustikke stil.

Tankerne bag Tid og Rum motivet

Jeg er personlig står fan af astronomi og de ubegribelig forhold det bringer med sig. Efter at have set filmen , “Interstellar”, og deres fortolkning på det der i folkemunde kaldes i et Sort hul, blev jeg meget fascineret af opbygningen rent grafisk. I første omgang ønskede jeg at bruge dette til ordet tidsmaskine. Her vil sputnik blive til en tidsmaskine når det sorte hul opslugte den gamle satellit. Dog synes jeg ikke at titlen var åben nok til fortolkning i de mange andre lag tid og rum som elementerne i motivet også indeholder.

Tid og rum, centrale “symboler” for menneskets strukturering af livet og universet. Tiden er universets horisontalitet, rummet vertikaliteten; tilsammen udgør de “alt”. På en måde er tid og rum menneskets “opfindelse”, og dog findes de også i den ydre virkelighed: Træer vokser fx, fylder rummet mere og mere og er samtidig tidens symbol, fælder løvet, går til. Forestillingen omverdenstræer, fx det nordiske Yggdrasil, viser træet som et vældigt symbol på kosmos, tid og rum forenet.

Kilde: Gyldendahl

Du kunne også være interesseret i...