T-shirt “Trækketid”

kr.300,00

100% Økologisk bomuld produceret med ingen CO2 aftryk. Billederne viser 100% den type t-shirt og kvalitet du kan forvente at modtage. Signatur elementet på denne unisex t-shirt, er den lille slids i hver side som giver et mere eksklusiv udtryk, i kombination med det minimalistiske NinjArt design

Tøj farver
Tøj størrelser
Clear selection
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

“Trækketid” T-Shirt – Er designet i Ninjart’s egen signatur stil. Designstilen er simpelt rustik streg udtryk kombineret med tekst citat i tilsvarende tidsløst look. Design ideen udsprang af begrebet Trækketid. Denne plakat er en i Tids Kollektion, der ønsker at visualisere tid på forskellige måder og fortolkninger. I denne kollektion lader vi det kompleks koncept tid spilde op imod den meget enkle rustikke stil.

Tankerne bag Trækketid.

Ideen til dette motiv udsprang af venskabelig ping pong på tidstermer, med gode venner. Hvor trækketid blev kastet ud i luften hvor en udbryder “Det er når man har været på tønden”, og kort tid efter siger en anden helt lavt: “Eller når man trækker i banditten”. Disse 2 forslag synes jeg var gode og sjove til at lade gå utegnet hen. På den måde opstod den motivet trækketid som er lidt under bæltetstedet med sin tvetydighed.

Trækketid rent motiv