Hoodie m. Lynlås “Tidsnød”

kr.550,00

100% bomuld produceret med ingen CO2 aftryk. Billederne viser 100% den type hoodie og kvalitet du kan forvente at modtage. Denne  unisex hoodie med mulighed for 2 farver hættesnor har et enkelt udtryk i kombination med det minimalistiske NinjArt design

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Tag:

Beskrivelse

“Tidsnød” Hoodie – Er designet i Ninjart’s egen signatur stil. Designstilen er simpelt rustik streg udtryk kombineret med tekst citat i tilsvarende tidsløst look. Design ideen udsprang af begrebet Tidsnød. Denne plakat er en i Tids Kollektion, der ønsker at visualisere tid på forskellige måder og fortolkninger. I denne kollektion lader vi det kompleks koncept tid spilde op imod den meget enkle rustikke stil.

Tankerne bag “Tidsnød”

TIdsnød kan opleves på rigtig mange plan, lige fra de daglige gøremål og aftaler, til en der er en situation som ser håbløs ud som sygdom eller en ulykke pludseligt kan ændre ens vej i livet.  På et mere generelt plan er vores habitat og miljø, jorden, i tidsnød. Det er ikke første gang vi har været med til at presse moderjord på vej i en anden retning, om det var farlig gasser som ødelagde ozonlaget, i en kombination med en drivhus effekt der forsat er med til at gøre den blå planet, mere blå. Og som det ikke er nok har vi også forurenet det mest vitale for et menneske, nemlig vandet. Både i søer, floder og ikke mindst vores livsgivende oceaner. Denne uansvarlig opførsel på baggrund er grådighed og dovenskab er ved at ændre kursen for alt det vi kender som Planten jorden og alt hvad den huser. Jeg er en stor af al Natur, liv, og universet, og det knuser mit hjerte at se mennesket arogante forsnævret perspektiv på det vi kalder planten jorden. Derfor ønskede jeg at skabe et motiv der illustret den tidsnød vi alle burde rette vores opmærskomhed imod og indsats mod.

Den danske Ordbog

tidsnød eller tidnød substantiv, fælleskøn
Betydning: mangel på tid; det at have for lidt tid til at udføre en bestemt opgave eller gøre den færdig
Eksempel: Jævnligt må jeg af tidnød tage en gammel prædiken frem, men folk hører bedre efter, når de får en frisklavet

Kilde